Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα
Στο πλαίσιο του κύκλου σεμιναρίων με ποικίλη θεματολογία γύρω από τα Τρόφιμα και τη Μετρολογία Τροφίμων που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ερευνητική Υποδομή METROFOOD-RI, το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Χημείας, ΑΠΘ, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Γαλακτοκομίας του ΓΠΑ, θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 21-3-2022 (2:00-3:00 PM CET) διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα
"REFORMULATION STRATEGIES TO TURN TABLE OLIVES NUTRITIONAL AND MICROBIOLOGICAL CONCERNS"
Το σεμινάριο είναι ελεύθερα προσβάσιμο.
Για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του METROFOOD-RI <https://www.metrofood.eu/media-room/news-events/news/metrofood-pp-webinar-series-on-line-open-free-webinars.html>
Συνημμένα θα βρείτε:
- Φυλλάδιο (στα Αγγλικά)
- Πρόγραμμα (στα Αγγλικά)