Παρουσίαση Διδακτορικής Διατριβής Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Η κα Ελισάβετ Μπουλούμπαση θα παρουσιάσει δημοσίως την ερευνητική της εργασία με τίτλο:
“Τα αζωτούχα συστατικά της σταφυλής και η επίδρασή τους στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των οίνων”.
που ήταν το θέμα της Διδακτορικής της διατριβής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών 2ου επιπέδου που οδηγούν στην απονομή Διδακτορικού Διπλώματος του Τμήματος Γεωπονίας του Α.Π.Θ.
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/1/2025, ώρα 16.00 στο Αμφιθέατρο του τομέα ΕΤΤ, στο Αγρόκτημα του Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ.